top of page

Covidvaccin helpt enorm goed

We hebben het eenvoudige maar enorm grote feit dat sinds het massaal vaccineren begon, het aantal covidslachtoffers omvangrijk is gedaald. Ik weet niet veel van virussen, maar lees dat er in de wereld bijna 5 miljoen mensen aan Covid zijn overleden. In Nederland komt het totaal op 18.000.


In de afgelopen week zijn het er maar 35, een daling van 18,6%. Als die enorme daling niet door het vaccineren komt, ben ik benieuwd naar andere verklaringen.


https://www.volkskrant.nl/.../corona-wereldwijd.../...


Westerse landen in het algemeen beleven kleinere aantallen nieuwe besmettingen dankzij massale vaccinatiecampagnes. Delen van Azië en Latijns-Amerika lopen hierin achter en hebben te kampen met een forse toename van het aantal besmettingen en doden.

Dat schrijft de John Hopkins University (JHU) in de Amerikaanse stad Baltimore. Als je JHU niet vertrouwt, ben ik benieuwd naar bronnen die aantoonbaar betrouwbaarder zijn.


https://www.nu.nl/.../wereldwijd-dit-jaar-al-meer...


#Covid #vermindering #Vaccinaties #Nederland #Westen #Azië #Latijns-Amerika


Recent Posts

See All

Er heerst een gevoel van malaise. Dat komt niet door een materiële welzijnscrisis, want die is er niet. Onze beleving mag anders zijn, en het fysieke milieu mag ons zorgen baren, maar in het algemeen

https://www.youtube.com/watch?v=78b4HsEV1-k Who are the people making a fuss about the virus? The people who make a fuss about viruses are mainly found in the alternative circles, the wellness sector.

bottom of page